Guld, sølv og bronze ved Fyn Open

Lørdag 12. marts stillede fem af klubbens kæmpere op til stævne i Svendborg; Maia, Sebastian Ettrup, Jeppe og Daniel Eggers til Fyn Open i semikontakt og Morten til DM i knockdown. Se de fede billeder i galleriet og læs mere herunder.

Maia kæmpede to flotte kampe og endte med en bronze i sin klasse. Sebastian blev desværre ramt af et for hårdt cirkelspark i hovedet og måtte trække sig. Jeppe kæmpede tre hårde kampe, men viste flot ånd hele vejen, og endte efter to sejre med at hive sølv med hjem. Daniel kæmpede også tre gode kampe, som alle tre blev vundet på cirkelspark til hovedet - naturligvis resulterede indsatsen i guld. Morten fik sin debut i knockdown og blev desværre ramt af et baglæns flyvende cirkelspark i baghovedet.

Alt i alt en god dag med spændende kampe og flotte resultater. Alle fik gode erfaringer med hjem, og endnu en gang udmærkede klubben sig ved en flot deltagelse med fem kæmpere, et stort supportteam, Sensei Michael som dommer og Sensei Rauno og jeg som coaches. 

Ballerup Kyokushin Karate © 2013  ¦ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.