Sommertræning

"Sæsonens sidste træning afholdes som fællestræning  torsdag den 26. juni kl. 17.30-19.00. Sommertræningen foregår i år i Gl. Måløv Hal, Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv. Vi træner tirsdag og torsdag kl. 17.00-19.00.

Første sommertræning er torsdag 3. juli kl. 17.00. Der er altså ikke træning mandag 30. juni og tirsdag 1. juli.

Kidzz holder deres egen afslutning og holder træningsfri i skolernes sommerferie.

Første træning på Kasperskolen efter de ordinære træningstider er mandag 11. august. Kidzz starter således tirsdag 12. august.

 God sommer

Sølv til Caroline ved DM i knockdown karate

Lørdag den 2. marts afholdtes det årlige DM i knockdown og Fyn Open i semikontakt i Svendborg.
Ved stævnet skulle Caroline på dispensation have sin debut ved knockdown i de voksnes rækker. Det blev til en imponerende indsats i nogle flotte kampe - og en finale mod en af Danmarks absolut dygtigste kæmpere, Alexandra Vulevic fra Glentevej. Caroline gav kamp til stregen, men måtte efter forlængelse se sig slået. Et eksempel på, at man faktisk godt kan vinde en sølvmedalje! Fuld respekt for en flot indsats. Næste år skal vi blot have nogle flere kæmpere med. Se Pouls gode billeder i galleriet.  

Fællestræninger og generalforsamling 21. marts

Klubben afholder generalforsamling torsdag 21. marts efter følgende program:

1700-1800: Børn 9-14 år (alle grader) træner sammen

1800-1915: 14 år og opefter (alle grader) træner sammen

1930-2030: Generalforsamling (se opslag i dojoen)

Fastelavnsfest med slag i

Torsdag 7. februar blev der bogstaveligt talt slået katten af tønden, da mere end 70 karate-kaer fra Ballerup Kyokushin gav den gas med slag og spark på de chanceløse tønder - og uden skader på hænder og fødder. Se billeder i galleriet.

Fællestræning i vinterferien

Pga. vinterferie i næste uge (uge 7) er der fællestræning mandag og torsdag kl. 1730.

Gælder ikke Kidzz - de får lov at holde fri i vinterferien.

VIGTIGT - fastelavnstræning 7. februar for ALLE

Årets fastelavnstræning vil du ikke gå glip af. Der bliver slået katten af tønden - uden køller (måske får Kidzz lov til at bruge køller..), og det er rigtig sjovt.

Vi skal også have taget det årligt årsfoto, så DET ER VIGTIGT, AT ALLE DUKKER OP!!! Også Kidzz.

Alle bedes komme udklædt som Kyokushin karate-ka'er.

Træning i juleferien

Hermed lidt info om de kommende ugers træning.

Torsdag den 20.12. er der fællestræning/juleafslutning kl. 1700
Torsdag den 27.12. er der løbetræning fra dojoen kl. 1700
Tirsdag den 1. januar er der nytårstræning/kagami biraki kl. 1500

Kidzz holder juleafslutning tirsdag den 18.12. og holder herefter juleferie.

Alle andre træninger i juleferien er aflyst. Vi starter op igen med almindelig træning torsdag den 3. januar og for Kidzz' vedkommende tirsdag den 8. januar.

Klubstævnet aflyst

Pga. for få tilmeldinger er klubstævnet på torsdag desværre aflyst. I stedet er der træning for børn op til 14 år kl. 1700-1815 og for unge/voksne over 14 år kl. 1830-2000. Begyndere er naturligvis velkomne på holdene.

På tirsdag den 4. december opfordres så mange som muligt til at komme til kamptræning. Vi skal have testet det nyindkøbte computerprogram, som skal bruges til Challenge Cup. Jo flere, jo bedre. Mød op kl. 1800. Vi er færdige ca. kl. 2000.

Medaljeregn ved Oyama Cup

Ballerups super seje børne- og juniorkæmpere gjorde en fantastisk flot figur ved årets store Oyama Cup.
De 8 kæmpere kom hjem med i alt 1 bronze (Ea), 3 sølv (Caroline, Mikail og Fatih) og 3 guld (Christian, Gustav og Haider). Også rigtig godt gået af Bertram på 9 år, som kæmpede rigtig flot. Stort tillykke til alle kæmperne. Det lover godt for fremtiden.

Billeder fra Mønlejr

Billeder fra årets fantastiske Mønlejr er blevet lagt på vores Facebook-profil. Du kommer til billederne ved at klikke her.

Lang, sej og vellykket graduering

Torsdag den 27. september var gradueringsdag, og 16 håndplukkede medlemmer skulle vise, at de fortjente at bære en ny grad. Efter fire timers hårdt slid med blod, sved og tårer kunne klubben lykønske følgende til nye grader: Layth, Emre, Thomas, Rune og Louise til 10. kyu/mon; Sebastian, Selinay, Umut, Bertram og Christine til 9. mon, Niels til 8. kyu, Mikhail og Gitte til 7. kyu/mon, Christian til 5. mon og sidst med ikke mindst Arne og Anne Mette til 2. kyu.

Alle ydede en virkelig flot indsats og kan med stolthed bære deres nye grader. Stort tillykke til alle.

Ballerup Kyokushin Karate © 2013  ¦ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.