KAN JEG DYRKE KARATE?

Alle kan dyrke karate! Ballerup Kyokushin er en klub med højt til loftet, og der bliver i træningen taget hensyn til de ofte meget forskellige behov og udgangspunkter, som de enkelte medlemmer/elever møder op med, så man langsomt bliver bygget op. Således behøver man ikke at være i specielt god form for at starte.

Begyndere optages løbende - så duk blot op til en af træningerne i behageligt sportstøj og bare tæer. Du kan træne gratis i en måned og finde ud af, om det er noget for dig. 

Gennem teknikken og de specielle træningsformer bliver alle kroppens vigtige muskler optrænet harmonisk, og virkningsfulde åndedrætsteknikker opbygger ekstra energi og koncentration. Ved regelmæssig træning vil overflødig vægt forsvinde, og den spinkle vil opbygge sin krop og tage på i vægt. Karaten kan derfor sagtens dyrkes udelukkende som fysisk træning.

Så hvis du ønsker at komme i bedre form, få en god kondition eller blot ønsker at dyrke en spændende sport, så er karate i Ballerup Kyokushin afgjort noget for dig. Hold øje med hjemmesiden for at se de aktuelle træningstider. Man kan begynde i Ballurup Kyokushin Karate, når man er fyldt 9 år. Vi har mange familier, der træner sammen, så prøv at starte op sammen og få en fælles interesse med mange gode oplevelser for livet. Børn og voksne træner samme dage lige efter hinanden.

Bemærk, at vi p.t. ikke har træning for Kidzz (børn under 9 år).

Ballerup Kyokushin Karate © 2013  ¦ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.