KAN JEG DYRKE KARATE?

Alle kan dyrke karate! Ballerup Kyokushin er en klub med højt til loftet, og der bliver i træningen taget hensyn til de ofte meget forskellige behov og udgangspunkter, som de enkelte medlemmer/elever møder op med, så man langsomt bliver bygget op. Således behøver man ikke at være i specielt god form for at starte.

Begyndere optages løbende - så duk blot op til en af træningerne i behageligt sportstøj og bare tæer. Du kan træne gratis i en måned og finde ud af, om det er noget for dig. 

Gennem teknikken og de specielle træningsformer bliver alle kroppens vigtige muskler optrænet harmonisk, og virkningsfulde åndedrætsteknikker opbygger ekstra energi og koncentration. Ved regelmæssig træning vil overflødig vægt forsvinde, og den spinkle vil opbygge sin krop og tage på i vægt. Karaten kan derfor sagtens dyrkes udelukkende som fysisk træning.

Så hvis du ønsker at komme i bedre form, få en god kondition eller blot ønsker at dyrke en spændende sport, så er karate i Ballerup Kyokushin afgjort noget for dig. Hold øje med hjemmesiden for at se de aktuelle træningstider. Man kan begynde i Ballurup Kyokushin Karate, når man er fyldt 9 år. Vi har mange familier, der træner sammen, så prøv at starte op sammen og få en fælles interesse med mange gode oplevelser for livet. Børn og voksne træner samme dage lige efter hinanden.

Bemærk, at vi p.t. ikke har træning for Kidzz (børn under 9 år).

HVEM ER BALLERUP KYOKUSHIN?

Ballerup Kyokushin blev startet op hen over foråret og sommeren 2008 som en demokratisk forening med valgt bestyrelse. Klubben er siden vokset støt, og vi kan i dag ikke blot prale af en solid og bred medlemsskare, men også af en god og hyggelig atmosfære med en stærk og voksende klubånd; faktorer der sammen med etik og moral vægtes særdeles højt.

Klubben har medlemmer i stort set alle aldre og på alle niveauer fra hvidt bælte (begynder) til sort bælte med 3. dan. Derudover er der stor spredning på det fysiske niveau. Alle instruktører har mange års erfaring med træning af og i Kyokushin Karate.

 

PÅKLÆDNING OG UDSTYR

I begyndelsen kan du træne i shorts og t-shirt eller en egnet træningsdragt. Træningen foregår i bare tæer. Inden den første graduering (bælteprøve) efter ca. tre måneder skal du have anskaffet en gi med det blå kyokushinmærke (Kanji) på venstre bryst og klubmærke på venstre skulder.

En gi koster fra 200,00 kr. (børnegi) til ca. 700,00 (særlig Kyokushin-gi) inkl. hvidt bælte.
Kyokushinmærke til påsyning koster 25,00 kr., men det kan også trykkes på.
Det første klubmærke udleveres af klubben, efterfølgende koster 35,00 kr.

Senere bør man anskaffe skinnebensbeskyttere samt skridt- eller brystbeskytter.

Gi og udstyr kan købes i BudoXperten, Trekronergade 126F i Valby - også via deres webshop www.budoXperten.dk.

Kontakt evt. instruktørerne for nærmere infomation.

PRIS OG TRÆNINGSTIDER

Træningstider fra 23. maj 2016

Dag

Tidsrum

HAL 1

HAL 2

Mandag

17.00-18.15

9-13 år - alle grader

 

 

 

18.30-20.30

14 år og op - alle grader

Tirsdag

17.00-18.00

Basishold / voksne begyndere

 

Torsdag

 

17.00-18.15

9-13 år - alle grader

 

18.30-20.30

14 år og op - alle grader

Fredag

17.00-18.00

Kidzz

 

17.00-18.00

 

Basishold / voksne begyndere

18.00-20.30

Kamptræning - primært børn og juniorer, men alle er velkomne

 

Kontingent

Kontingent for begyndere og øvede: 150,00 kr. pr. måned (opkræves kvartalsvis)
Indmeldelsesgebyr for alle: 100,00 kr.

Se flere informationer om opstart under topmenuen 'Begynder'.

Kontingentbetaling kan foretages ved fast bankoverførsel til klubbens konto (foretrækkes) eller ved betaling af det udleverede girokort. Klubbens konto har reg.nummer 8117 og kontonummer 0203798.

Medlemskabet er bindende indtil skriftlig udmeldelse til kassereren.EKO-pas

Indmeldelse
Ved indmeldelse i klubben betales et indmeldelsesgebyr på 100,00 kr.
Der skal desuden afleveres 2 pasfoto, der skal anvendes til klubbens medlemskartotek samt til et "EKO pas". EKO er den europæiske Kyokushin organisation.

EKO passet koster 150,00 kr. og skal bruges ved deltagelse i gradueringer, stævner og lejre.

Gradueringsgebyr (betales på dagen)
Begyndere, let øvede, øvede: 100,00 kr.

ØVRIG INFORMATION

Vil du vide mere om karate og klubben Ballerup Kyokushin Karate så kig dig omkring på hjemmesiden. Her vil du finde al nødvendig information, så du kan komme godt i gang. Du kan også læse vores informationsfolder ved at klikke her.

Vi ses til træning.

Ballerup Kyokushin Karate © 2013  ¦ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.